AKTUÁLIS


A Disznókő sikere a Decanter Magazinban

A neves lap a nyár egyik legjobb borának választotta a Disznókő 2015 furmintot.
Írta: Borigo


A Decanter szerkesztője, Christelle Guibert emlékezteti az olvasókat: a nyár utolsó sugarait akár egy palack borral is visszaidézhetjük, kihasználva azt az időt, amikor a gyerekek végre újra iskolában vannak, de az esték még lassan és nyugodtan telnek. Miért ne tennénk ezt öt kellemes palack társaságában, amelyek közül az egyik ajánlat a tokaj-hegyaljai Disznókő 2015-ös furmintja?


Fotó: Decanter


A Decanter egyébként a Disznókő tételét 89 pontra értékelte, kiemelve azt, hogy az üde, friss ízek zöldalmás és körtés jellege igazi kellemes nyáridéző.

A borválogatásban a Disznókő egyébként toszkán és burgundiai borokkal került egy ajánlóba, ezzel is hangsúlyozva könnyed, ásványokban gazdag karakterét, ami remek választássá teszi, ha ételek mellé, esetleg grillezéshez vagy késő nyári-kora őszi beszélgetéshez keresünk pohárba valót.


« Vissza az előző oldalra

BORIGO ONLINE - Minden jog fenntartva 2021
AKTUÁLIS


A Disznókő sikere a Decanter Magazinban

A neves lap a nyár egyik legjobb borának választotta a Disznókő 2015 furmintot.
Írta: Borigo


A Decanter szerkesztője, Christelle Guibert emlékezteti az olvasókat: a nyár utolsó sugarait akár egy palack borral is visszaidézhetjük, kihasználva azt az időt, amikor a gyerekek végre újra iskolában vannak, de az esték még lassan és nyugodtan telnek. Miért ne tennénk ezt öt kellemes palack társaságában, amelyek közül az egyik ajánlat a tokaj-hegyaljai Disznókő 2015-ös furmintja?


Fotó: Decanter


A Decanter egyébként a Disznókő tételét 89 pontra értékelte, kiemelve azt, hogy az üde, friss ízek zöldalmás és körtés jellege igazi kellemes nyáridéző.

A borválogatásban a Disznókő egyébként toszkán és burgundiai borokkal került egy ajánlóba, ezzel is hangsúlyozva könnyed, ásványokban gazdag karakterét, ami remek választássá teszi, ha ételek mellé, esetleg grillezéshez vagy késő nyári-kora őszi beszélgetéshez keresünk pohárba valót.


« Vissza az előző oldalra